Ιδέες δώρων συναισθηματικής αξίας


-Μια κορνίζα σε κάποιον που φεύγει για σπουδές ή δουλειά

Μια κορνίζα με μια φωτογραφία είναι ένα όμορφο δώρο συναισθηματικής αξίας για κάποιον που φεύγει λόγω σπουδών ή δουλειάς. Αν είναι φίλος, μια φωτογραφία της παρέας ενώ αν είναι συγγενικό πρόσωπο, μια οικογενειακή φωτογραφία θα του θυμίζει ότι είστε πάντα εκεί για να τον περιμένετε να γυρίσει. Η κορνίζα όμως είναι και ένα δώρο συναισθηματικής αξίας για ένα νεογέννητο βρέφος. Μπορείτε να φωτογραφίσετε τα πατουσάκια του και να προσφέρετε στους γονείς τη φωτογραφία, μέσα σε μια όμορφη κορνίζα.

-Μια εικόνα για τα εγκαίνια μιας νέας επιχείρησης ή για κάποιον που είναι σε δοκιμασία

Πολύ συχνά θέλουμε να προσφέρουμε ένα δώρο χωρίς απαραίτητα να είναι κάποια γιορτή ή γενέθλια. Ένα δώρο συναισθηματικής αξίας για άλλον λόγο ή επειδή έτσι αισθανθήκαμε. Οι αφορμές είναι πολλές. Μια προαγωγή, η έναρξη μιας νέας δουλειάς αλλά ακόμη και μια δυσκολία που περνάει ένα δικό μας πρόσωπο. Ας δούμε ιδέες δώρων συναισθηματικής αξίας.

Μια εικόνα για τα εγκαίνια μιας επιχείρησης ή ενός καταστήματος μαζί με τις αντίστοιχες ευχές για πρόοδο και ευημερία, είναι ένα δώρο που θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Και φυσικά μια εικόνα μπορεί να προσφερθεί και σε έναν νέο άνθρωπο που δίνει εξετάσεις ενώ σπουδάζει ή που κατάφερε να πάρει το πτυχίο του! Το ίδιο θα εκτιμηθεί ωστόσο, και αν την προσφέρετε σε κάποιον που δοκιμάζεται. Δώρα δεν προσφέρουμε μόνο στις καλές στιγμές αλλά και στις δύσκολες. Κάποιος που έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας ή που βιώνει μια απώλεια, θα αισθανθεί ότι του δίνετε δύναμη, προσφέροντάς του μια εικόνα.

-Είδη θυμιάματος για κάποιον που βιώνει μια απώλεια

Ένα δώρο συναισθηματικής αξίας μπορεί να είναι και κάποιο είδος θυμιάματος όπως το θυμιατό, το καντήλι και τα κεριά αφιέρωσης. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την συμπαράστασή σας στην απώλεια που βιώνει και το άτομο αυτό από την πλευρά του νιώθει ότι κάτι θέλετε να προσφέρετε και εσείς για το αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε.