Ποιές αποκριάτικες στολές θα ‘κυκλοφορήσουν’ περισσότερο φέτος


Οι στολές με ήρωες

Τα παιδιά λατρεύουν τις στολές με ήρωες. Διαλέγουν αυτόν που τα αντιπροσωπεύει περισσότερο και ταυτίζονται μαζί του.

Superman, PJ Masks, Mickey Mouse, Paw Patrol και πολλά πολλά άλλα είναι στις κορυφαίες επιλογές των παιδιών.

Οι στολές διαφόρων επαγγελμάτων

Στην κορυφή των επιλογών είναι ο πυροσβέστης, ο ναύτης, ο αστυνόμος, ο σεφ, ο ποδοσφαιριστής. Ρόλοι που συχνά συνδέονται με τον ηρωισμό και την προσφορά στην κοινωνία.

Τα ζωάκια για τα μικρότερα παιδιά

Το λιονταράκι, το κροκοδειλάκι, το γοριλάκι, το δεινοσαυράκι, το πουλάκι, το λαγουδάκι, το ποντικάκι, η μελισσούλα, η πεταλούδα και άλλα που κάνουν τα μικρά μας να φαντάζουν ακόμα πιο γλυκά απ’ό,τι είναι!

Με βάση το φύλο

Στα κορίτσια υπερισχύει ο εντυπωσιασμός, η ομορφιά, η λάμψη. Πριγκίπισσες και νεράιδες, χορεύτριες, πεντάμορφες του παραμυθιού και άλλα ανάλογα τονώνουν το ηθικό και φωτίζουν τα χαμόγελα στις μικρές όμορφες κυρίες.

Τα αγόρια τείνουν να προτιμούν στολές που δείχνουν τόλμη και δύναμη. Ένας νίντζα, body builder, πειρατής, κάουμπόυ, ιππότης είναι κάποιες από τις αγαπημένες αγορίστικες επιλογές.

Για τους ενήλικες, στολές με χιούμορ

Μετά από κάποια ηλικία συνήθως μας ενδιαφέρει να διασκεδάσουμε τους άλλους με την εμφάνισή μας. Η ευρηματικότητα εδώ είναι το ζητούμενο. Κατάδικος, πρωτόγονος, Ελληνας θεός, Ελληνίδα θεά, χανούμισα, φάντασμα, Πάπας, Κλόουν και Άραβας είναι μερικές σίγουρες επιλογές.

Οι παραπάνω επιλογές δεν πρέπει να λείπουν από τη γκάμα των στολών σας αυτές τις Απόκριες. Οργανωθείτε σωστά για να εξασφαλίσετε ποσότητες, προβάλλετέ τις σωστά και ικανοποιήστε κάθε εισερχόμενο πελάτη!