Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το τέλειο αποκριάτικο πάρτυ


Τί πρέπει να έχει ένα πάρτυ εκτός από αποκριάτικες στολές για να είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία; Αποκριάτικο εξοπλισμό! Ας δούμε κάποιες σίγουρες λύσεις:

Περούκες

Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στη δοκιμή μίας ποικιλίας από περούκες. Γυναικείες και ανδρικές, φουντωτές και πολύχρωμες για ένα look με στυλ και άποψη!

Μάσκες

Οι μάσκες μπορούν να κρύψουν την ταυτότητά μας καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο αποκριάτικο αξεσουάρ. Μάσκες αστείες, τρομακτικές, μάσκες από διάφορους ήρωες ή διάσημα πρόσωπα θα κάνουν σίγουρα θραύση.

Καπέλα για όσους δεν έχουν ντυθεί

Κάποια καπέλα με χαρακτήρα μπορούν να ‘σταθούν’ και μόνα τους: το καπέλο του κάουμπόυ, το καπέλο το Πάπα, του Μεξικάνου, του κλόουν, του Ζορό, του Σαρλό, του αστυνόμου, του πειρατή, είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Σερπαντίνες και κομφετί για τους λάτρεις της Αποκριάς

Οι σερπαντίνες και τα κομφετί μπορεί να μαζεύονται δύσκολα μετά το πάρτυ, αλλά δεν παύουν να είναι το σήμα κατατεθέν της αποκριάτικης διακόσμησης. Για τους λάτρεις της Αποκριάς και τα δύο είναι must.

Γιρλάντες, μπαλόνια και διακοσμητικά για το φαγητό

Στην αποκριάτικη διακόσμηση κυριαρχούν πάντα τα έντονα χρώματα. Πολύχρωμες γιρλάντες, μπαλόνια σε διάφορα χρώματα και σχήματα, αλλά και πιάτα, μαχαιροπήρουνα και ομπρελίτσες για τα αποκριάτικα εδέσματα δίνουν τον απαραίτητο πολύχρωμο αποκριάτικο τόνο σε κάθε πάρτυ.

Gadgets, καραμούζες και παιχνίδια με ήχους                             

Οι Απόκριες είναι φασαριόζικες. Έτσι πρέπει να είναι και η ‘μουσική υπόκρουση’ σε κάθε πάρτυ που θέλει να ξεχωρίζει, με τη βοήθεια κλασικών και αγαπημένων αποκριάτικων gadgets: σφυρίχτρες, τρομπέτες και φρουφρού, κόρνες και τύμπανα είναι κάποια από τα αξεσουάρ με τα οποία τα παιδιά τρελαίνονται να κάνουν θόρυβο! Και πότε θα βρουν καλύτερη ευκαιρία;