Ιδέες για πρωτότυπες και αστείες μεταμφιέσεις


Οι Απόκριες είναι μία περίοδος ξεφαντώματος, χαράς και εκρηκτικής διάθεσης! Ένας από τους λόγους είναι και ευκαιρία μας να μεταμφιεστούμε σε ό,τι βάλει ο νους μας και να γίνουμε έστω για λίγο.. κάποιος άλλος! Ας δούμε ποιες μεταμφιέσεις έχουν το μεγαλύτερο εφέ εντυπωσιασμού και αναμένεται να κάνουν θραύση αυτές τις Απόκριες!

Ο Πάπας

Μία στολή με κύρος, σοβαρότητα και μεγάλη φήμη μιας και πρόκειται για τον ένα και μοναδικό αρχηγό της καθολικής πίστης. Ως Πάπας μπείτε στο πετσί του ρόλου και διασκεδάστε αναγκάζοντας φίλους και γνωστούς να σάς αντιμετωπίσουν με σεβασμό και με δέος.

Ο Χάρος

Ένας χαρακτήρας που σίγουρα δεν θέλει κανένας να έχει δίπλα του! Αιφνιδιάστε τους φίλους σας και εμφανιστείτε από το πουθενά προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Σε καμία περίπτωση μην αποκαλύψετε ποιος κρύβεται από κάτω..

Ο Πρωτόγονος

Μέσα στην ξέφρενη πορεία της τεχνολογίας που έχει αγγίξει κάθε έκφανση της σύγχρονης ζωής, εσείς θα είστε το ειδοποιό στοιχείο ότι.. δεν είμαστε σε καθόλου καλό δρόμο. Γιατί η ζωή ήταν γλυκιά και απλή τα παλιά χρόνια.. στη σπηλιά.

Έλληνας θεός

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια, όλοι οι Έλληνες κάποια στιγμή έχουν φαντασιωθεί αυτό τον ανέλπιστο ρόλο. Φέτος, είναι η ευκαιρία σας να νιώσετε επιτέλους θεός και να απαιτήσετε τον απαραίτητο σεβασμό και θαυμασμό από τους φίλους σας.

Μπουκάλι μπύρας

Μπορεί να μην σας αναγνωρίσει κανείς, εύκολα όμως θα γίνετε η ψυχή του πάρτι! Δροσίστε τους φίλους σας με την παρέα σας και μιλήστε τους για ό,τι τραβάει η ψυχή σας, η στολή σας το δικαιολογεί!

Χαβανέζα

Πηγαίνετε κόντρα στον καιρό και εντυπωσιάστε τους όλους με χρώματα και αρώματα από το ξακουστό μακρινό νησί. Έχετε μαζί σας και ένα παλτό σε περίπτωση που σας χρειαστεί αμέσως μετά την μεγάλη σας είσοδο στο πάρτι.

Γκέισα

Με το κιμονό και τη βεντάλια σας κινηθείτε με χάρη και τσαχπινιά. Μία αληθινή γκέισα είναι πηγή μυστηρίου και αντικείμενο θαυμασμού – η δεύτερή σας φύση με άλλα λόγια!