Πώς να επιλέξετε αποκριάτικη στολή για το παιδί σας


Οι Απόκριες έχουν ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά. Καθώς τα παιδιά είναι από τη φύση τους εξαιρετικοί ηθοποιοί, στις Απόκριες έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν στο πραγματικό θέατρο της ζωής και με την κατάλληλη στολή! Δεν είναι τυχαίο που τα παιδιά τρελαίνονται για τις διάφορες μεταμφιέσεις. Συχνά όμως, δυσκολεύονται να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα επιλογών. Πώς μπορείτε να τα βοηθήσετε;

Αρχικά, συζητήστε με το παιδί σας αν έχει σκεφτεί τί θέλει να ντυθεί αυτές τις Απόκριες. Μην επιχειρήσετε να του προτείνετε να βάλει την περυσινή στολή γιατί, όχι μόνο δεν θα του κάνει σε μέγεθος, αλλά το πιθανότερο είναι να απορρίψει κάθετα την πρότασή σας. Κάθε Απόκριες είναι ευκαιρία για μία καινούρια και συναρπαστική εμφάνιση!

Αν δεν έχει σκεφτεί κάτι, ψάξτε μαζί να βρείτε μία στολή που να του αρέσει. Έχει σημασία να αφήσετε το παιδί να επιλέξει και να μην επιλέξετε εσείς για αυτό! Μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις σας και να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας, αλλά η τελική επιλογή θα πρέπει να γίνει από το παιδί.

Αφότου έχει επιλέξει το τί θέλει να ντυθεί, μένει να βρείτε τη στολή που ανταποκρίνεται στο γούστο του. Αρκετοί ρόλοι κυκλοφορούν σε ποικιλία, άλλοι όχι. Στις παιδικές στολές όμως δεν είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που επιθυμεί το παιδί σας.

Πριν την αγορά, σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος. Συχνά οι στολές αναφέρουν πάνω την ηλικία, ανάλογα όμως με την προέλευση της στολής και τον κατασκευαστή της, τα μεγέθη μπορεί να διαφέρουν. Αν το παιδί σας θεωρείται ψηλό για την ηλικία του, προτιμήστε να πάρετε μία στολή για μεγαλύτερη ηλικία που στη χειρότερη περίπτωση θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μελλοντικά.

Αφότου πάρετε τη στολή συμπληρώστε με ό,τι αξεσουάρ μπορούν να προστεθούν και κάντε το παιδί σας πραγματικά ευτυχισμένο!